Słodki stół:

  1. Mini beza Pavlova: beza z kremem mascarpone i bitą śmietaną i owocami sezonowymi - 9 zł
  2. Mini tartaletka : krucha tartaletka z wiśniowym dżemem i kremem czekoladowym; krucha tartaletka z dżemem z czarnej porzeczki i kremem śmietankowym – 9 zł
  3. Cakepopsy : czekoladowe albo waniliowe – 6 zł
  4. Icepopsy : czekoladowy biszkopt z nutellą i orzechami laskowymi w polewie z  mlecznej czekolady; waniliowy biszkopt z malinami w polewie z białej czekolady – 12zł
  5. Muffiny : jogurtowe z malinami i kremem śmietankowym; mocno czekoladowe z wiśniami i kremem czekoladowym – 8 zł
  6. Waniliowa Panna Cotta z malinową żelką albo z żelką mango-marakuja – 9 zł
  7. Tiramisu w kubeczkach – 9zł
  8. Mini eklery z kremem budyniowym i polewą karmelową -9zł
  9. Ptysie z kremem śmietankowym,truskawkami i liofilizowaną truskawką – 9 zł
  10. Mini serniczki : waniliowe bez dodatków albo z kawałkami gorzkiej czekolady „Straciatella”- 9zł
  11. Kolorowe mini bezy / kolorowe bezy na patyczku – 6 zł

 

Torty:

- 10-12 osób – 200 zł
- 12-15 osób – 230 zł
- 18-20 osób – 260 zł
- 21-24 osoby–290 zł

Smaki :

  1. Tradycyjny: klasyczny biszkopt, krem śmietankowy z mascarpone, maliny,borówki .
  2. Mango-marakuja: klasyczny biszkopt nasączony sokiem z marakui,krem śmietankowy, dżem mango-marakuja,chrupka z białej czekolady .
  3. Truskawkowy: klasyczny biszkopt, krem śmietankowy, żelka truskawkowa i świeże truskawki.
  4. Snickers: czekoladowy biszkopt, krem czekoladowy, karmel i orzeszki arahidowe.
  5. Czekowiśnia: czekoladowy biszkopt nasączony sokiem z wiśni, krem czekoladowy, żelka wiśniowa, wiśnie.
  6. Karmel-banan: klasyczny biszkopt,krem śmietankowy,karmel, banany, chrupka karmelowa.
  7. Oreo: czekoladowy biszkopt, śmietankowy mus, ciasteczka oreo.

 

Ciasta suche (okrągłej blaszka 26cm):

  1. Sernik New York –90zł
  2. Brownie czekoladowe z kajmakiem i orzechami–70zł
  3. Ciasto marchewkowe z polewą z białej czekolady – 60 zł
  4. Szarlotka -60zł

Ciasta kremowe (okrągła blaszka 26cm):

  1. Malinowa chmurka – kruchy spód, galaretka malinowa,krem śmietankowy,beza – 90 zł
  2. Sernik na zimno z galaretką truskawkową i truskawkami – 100zł
  3. Napoleonka wschodnia z domowym kremem budyniowym – 90 zł
  4. Ferrero – bezowo-orzechowe spody przekładane kremem na bazie nutelli i mascarpone – 100zł